Mestslangen/Gierslangen

11 producten
Sorteer op

Slangenboer.be heeft een ruim assortiment mestslangen/gierslangen. De mestslangen in het assortiment zijn verkrijgbaar in zowel PVC als (lichtgewicht) rubber. Door een grote voorraad kunnen wij snel leveren. Naast mestslangen/gierslangen leveren wij ook bijbehorende accessoires zoals Perrot koppelingen en slangklemmen.

PVC mestslangen en gierslangen

PVC gierslangen zijn zeer geschikt voor het doorvoeren van (vuil)water, mest en gier. PVC gierslangen zijn erg flexibel en daardoor ideaal voor het laden/lossen van giertanks. De slang wordt dan gebruikt om gier direct uit de mestput naar de giertank te zuigen. De PVC gierslang 152mm is een veelgebruikte slang in de agrarische sector.

Rubber gierslang

Ook (lichtgewicht) rubber gierslangen heeft Slangenboer.be in het assortiment. De veel gebruikte rubber gierslangen kunnen door grote voorraad snel geleverd worden. Zo wordt het stilvallen van machines en vertraging beperkt. De zuigslang Agroflex 152mm is een flexibele rubber zuigslang. De Agroflex is ontwikkeld voor de agrarische sector. Door het lichte gewicht en de flexibiliteit is deze slang goed hanteerbaar. Deze slang heeft spiraalvrije manchetten. Dit houdt in dat het begin en einde van de slang geen spiraal heeft. Hierdoor is een Perrot slangtule beter te monteren.

PVC zodebemesters

Ook voor zodebemesters/ mestinjecteurs heeft Slangenboer.be de juiste slangen. De PVC zodebemesterslang 50 x 61mm wordt veel gebruikt tussen de mestverdeler en mestinjecteurs. Deze slang is verkrijgbaar op rollen van 30 en 50 meter en heeft een stalen spiraal.

Gemonteerde gierslang set

Zoekt u een gierslang met gemonteerde koppelingen? Ook dit is mogelijk. Neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers om de mogelijkheden te bespreken.