Laden...

Mestslangen - Gierslangen

Bekijk al onze mestslangen en profiteer nu van spectaculaire prijzen. Onze mestslangen zijn verkrijgbaar in zowel PVC als (lichtgewicht) rubber. 
Door onze ruime voorraad kunnen wij vaak snel handelen, bestel daarom uw mestslang of gierslang direct bij Slangenboer.be

PVC mestslangen en gierslangen

Op zoek naar een PVC mestslang? Bij Slangenboer.be vindt u verschillende soorten PVC mestslangen in diverse lengtes.
De PVC gierslang 152mm. is een flexibele PVC gierslang en is uitermate geschikt voor het doorvoeren van (vuil) water, mest en gier.
Deze slang is in verschillende lengtes uit voorraad leverbaar. Door de enorme flexibiliteit is deze zuigslang ideaal voor het laden/lossen van giertanks.

(Lichtgewicht) rubber gierslang

Op zoek naar een (lichtgewicht) rubber gierslang met spiraal vrije manchetten? Dan hebben wij voor u de juiste slang in het assortiment. De zuigslang Agroflex 152mm. is een zeer soepele rubberen zuigslang voor de agrarische sector. De lichtgewicht rubber zuigslang is zeer flexibel en daarom makkelijk hanteerbaar.

PVC zodebemesterslang met stalen spiraal

Zijn de slangen van uw zodebemester aan vervanging toe? Bestel dan gemakkelijk onze PVC zuig- en persslang die uitermate geschikt zijn voor gebruik op zodebemesters.
Deze slang wordt veel toegepast door onze klanten bij een zodebemester tussen de verdeler en de injecteurs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken