Tuinberegening

Producten 1-24 van 3154
Sorteer op

Tijdens droge perioden is het van groot belang dat uw planen, gazon of weiland voldoende water krijgt. In ons assortiment vindt u precies wat u hiervoor nodig heeft.

Hoe vaak moet u de tuin beregenen

In droge periodes wordt geadviseerd de tuin 2 tot 3 keer per week te beregenen. Een half uur per keer is voldoende. Het beste is om de tuin in de ochtend of avond te beregenen, tot een uur of zeven. Ons advies is om de warmte voor te zijn. Dus weet u dat er warme dagen komen, begin dan met beregenen voor de warmte. Dan is de bodem vochtig en dit is beter voor uw tuin.

Producten voor de kleine tuin

In ons assortiment vindt u ook voor de kleine tuin professionele producten. Bij Slangenboer.nl bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit producten met een lange levensduur. Om de slang op te bergen adviseren wij een haspel te gebruiken. Wilt u gebruiksgemak dan zijn de haspels met een springveer ons advies. Deze rollen automatisch op. Bijvoorbeeld de Geka automatische slanghaspel 25 meter is een goede keus. Zoekt u alleen een slang, dan adviseren wij de gele Tricoflex waterslang. De Gardena koppeling wordt veel gebruikt in de tuin. Wilt u een kwalitatief betere koppeling, bekijk dan ons Geka assortiment. Vergeet niet om bij uw bestelling een sproeier toe te voegen.

Producten voor de grote tuin

Ook voor de grote tuin vindt u bij Slangenboer.nl veel producten van de hoogste kwaliteit. Voor de grote tuin adviseren wij zeker om een haspel te gebruiken. Een goede vaste haspel is de Geka P40 60 meter (½”). Deze haspel kan aan de wand bevestigd worden. Heeft u nog meer meters nodig vanaf de kraan, dan kunt u ook gaan voor een (extra) slangenwagen. Slangenwagens hebben wij met twee en vier wielen. Voor de grote tuinen adviseren wij om Geka koppelingen te gebruiken bij de slangen. Deze messing koppelingen zijn van hogere kwaliteit dan de snelkoppelingen. Vergeet niet om bij uw bestelling ook sproeiers te bestellen.

Extra informatie/ specifieke tuin producten

Bent u op zoek naar een ander artikel welke niet wordt weergegeven in de categorie tuinberegening, of wilt u extra informatie/advies, mail of bel ons via 0545-294853, wij helpen u graag verder.