Mini kogelkranen

9 producten
Sorteer op

Mini kogelkranen - Slangenboer.nl

Mini kogelkranen zijn een uitstekende oplossing voor het regelen van de doorstroming van vloeistoffen en gassen in een beperkte ruimte. Met hun compact formaat zijn ze ideaal voor toepassingen waar de beschikbare ruimte beperkt is, zoals in laboratoria en industriële installaties.

Deze kogelkranen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals RVS mini-kogelkranen en messing verchroomd mini kogelkranen, wat hen zeer duurzaam maakt en bestand tegen corrosie en slijtage. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor ze de voorkeur hebben van veel professionals in de industrie.

Naast hun duurzaamheid en eenvoudige installatie bieden mini kogelkranen ook een uitstekende controle over de doorstroming van vloeistoffen en gassen. Door simpelweg de hendel te draaien, kan de doorstroming worden verhoogd of verlaagd, waardoor deze kogelkranen uiterst precies en betrouwbaar zijn.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte oplossing voor uw flow control needs, overweeg dan mini kogelkranen voor uw toepassing. Met hun compacte formaat, gebruiksgemak en uitstekende prestaties, zullen ze aan al uw behoeften voldoen en jarenlang meegaan. Neem contact op met onze experts en ontdek de mogelijkheden van mini kogelkranen voor uw industrie.

Assortiment mini kogelkranen

De mini kogelkranen zijn in verschillende maatvoeringen en materialen beschikbaar. Door een verkleind drukbereik en een korte inbouwmaat zijn de mini kogelkranen uitermate geschikt waar de inbouwmaat belangrijk is. 

Het assortiment mini kogelkranen bestaat uit: