Storz Koppelingen

Storz koppelingen ook wel bekend als brandweerkoppelingen zijn één van de meest verkochte snelkoppeling uit ons assortiment. De Storz koppelingen hebben een goede bestendigheid en worden veel ingezet in de agrarische sector en algemene industrie.

... Lees meer
14 producten
Sorteer op

Een Storz koppeling is bedoeld om slangen met elkaar te verbinden. Een Storz koppeling is een solide, snelle en lekdichte slangkoppeling. De Storz koppeling is een hoogwaardig en sterk product die vooral in de industriële, agrarische sector en brandweer sector gebruikt wordt. De Storz koppeling wordt ook wel brandweerkoppeling genoemd.

Storz-Nokafstand

Storz koppelingen zijn verkrijgbaar met verschillende nokafstanden. Deze dienen identiek te zijn, anders kunnen de onderdelen niet lekvrij verbinden. Wilt u toch verschillende nokafstanden verbinden, dan heeft u een Storz verloopkoppeling nodig.

Let op: De nokafstand wordt altijd gemeten tussen de nokken!

Storz koppelingen in gebruik

Storz koppelingen zijn eenvoudig in gebruik en kunnen in de meeste gevallen met de hand gekoppeld en ontkoppeld worden. In enkele gevallen is dit door de hoge druk die erop heeft gestaan niet mogelijk. Dan is het gebruik van een koppelingssleutel aan te raden.

Assortiment Storz koppelingen

Slangenboer.be heeft een ruim assortiment Storz koppelingen en accessoires. Deze zijn standaard van Aluminium. RVS is enkel op aanvraag mogelijk. De koppelingen met tule en binnen of buitendraad worden het meest gebruikt. Deze leveren wij ook als draaibare uitvoering. Dat kan handig zijn wanneer de slang gedraaid raakt, want zo hoef je niet de hele slang mee te draaien. Ook accessoires zoals een zuigkorf kunnen wij leveren. Staat uw gewenste product er toch niet bij? Laat u vrijblijvend adviseren door contact op te nemen met de verkoopafdeling van Slangenboer.be Onze medewerkers staan elke werkdag voor uw klaar, wij adviseren u graag!

Storz koppeling kopen?

Heeft u snel een Storz koppeling nodig? Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, heeft u uw bestelling doorgaans binnen 24 uur geleverd op het door u aangegeven adres.