Slangkoppelingen

Producten 1-24 van 146
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Slangenboer levert verschillende soorten slangkoppelingen direct uit voorraad. De slangkoppelingen worden ingezet voor verschillende toepassingen. De koppelingen kunnen worden gebruikt voor water, lucht, gassen, stoom, zuivel en mest.

Sommige koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Vaak zijn dit messing, RVS, aluminium, polypropyleen (PP) en verzinkt staal.

Door het grote aanbod slangkoppelingen is het belangrijk een goede keuze te maken. De keuze is afhankelijk voor de toepassing.

Geka koppeling/ klauwkoppeling

Zoekt u een koppeling voor een tuinslang/ waterslang? Dan adviseren wij de GEKA-koppelingen. Deze universele koppeling heeft een standaardmaat. Dus de diameter van de slang maakt niet uit, met een GEKA koppeling zijn ook verschillende diameters met elkaar te verbinden.

Tankwagenkoppeling voor de transportwereld

Tankwagenkoppelingen hebben een niet-symmetrisch systeem. Daardoor kunnen deze tijdens het rijden niet losschieten door trillingen. Tankwagenkoppelingen worden gebruikt voor onder andere mengvoeders, bulktransport, oliën en andere vloeistoffen.

Brandweerkoppeling/ Storz koppeling

De Storz koppeling, ook wel brandweerkoppeling genoemd, wordt veel gebruikt in de agrarische, industriële en brandweersector. De Storz koppeling kan alleen gekoppeld worden met een andere Storz koppeling wanneer deze een gelijke nokafstand hebben!

IBC koppelingen

IBC staat voor Intermediate Bulk Container. IBC containers worden veel gebruikt in verschillende industrieën. Ze kunnen gebruikt worden voor opslag en transport van zowel vloeibare als vaste stoffen. IBC koppelingen zijn vaak van Polypropyleen (PP), omdat dit chemisch bestendig is. In ons assortiment vindt u diverse IBC koppelingen en adapters.

Perrot koppeling

Perrot koppelingen, ook wel Cardan genoemd, worden veel gebruikt in de agrarische sector. Deze koppelingen worden vaak gemonteerd op zuig-/persslangen voor gier en slurry.

Vrijblijvend advies

Op zoek naar vrijblijvend advies wat betreft slangkoppelingen? Neem dan nu contact op met één van onze verkoopmedewerkers via info@slangenboer.nl of +31 545-294853