RVS Flenzen

4 producten
Sorteer op

Slangenboer.nl, dé specialist op het gebied van RVS flenzen! We zijn verheugd om je te voorzien van hoogwaardige en diverse verbindingen voor buizen. Flensverbindingen zijn immers een van de meest gebruikte methoden om buizen met elkaar te verbinden. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment flenzen, vervaardigd uit verschillende materialen, met diverse afmetingen en conform verschillende normeringen.

Of je nu op zoek bent naar voorlasflenzen, vlakke aanlasflenzen, blindflenzen, draadflenzen of overschuifflenzen, bij Slangenboer.nl hebben we het allemaal! En niet te vergeten, we bieden ook RVS flenzen die in tal van industrieën worden gebruikt, zoals scheepsbouw, chemische industrie, installatietechniek en voedingsmiddelen- en zuivelindustrie.

Onze flenzen voldoen aan drie verschillende normeringen: EN 1092-1, ASTM A182 en DIN voor aluminium flenzen.

Onze roestvast stalen flenzen zijn beschikbaar in twee kwaliteiten: 1.4307-304L en 1.4404-316L. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij ons verkoopafdeling

Bij Slangenboer.nl gaan we verder dan alleen het leveren van flenzen. We leveren naast RVS flenzen ook RVS draadfittingen BSP , RVS draadfittingen NPT en RVS lasfittingen.