Luchtkoppelingen

8 producten
Sorteer op

Luchtkoppelingen van Ludecke worden gebruikt onder zeer hoge druk. Bent u op zoek naar lucht snelkoppelingen? Bekijk dan onze Push-In koppelingen. De Ludecke luchtkoppelingen zijn klauwkoppelingen. Deze worden vaak gebruikt op compressoren. Daarom worden deze luchtkoppelingen ook wel compressorkoppelingen genoemd.

In ons assortiment vindt u diverse soorten perslucht koppelingen. Van de standaard varianten zoals een Ludecke luchtkoppeling met binnen- of buitendraad tot blindkappen en slangtules. Maar ook veiligheidsklemmen hebben wij in diverse maten.

Hoe werkt een luchtkoppeling

De luchtkoppeling met slangtule zonder borgrand kan gemonteerd worden aan een slang door middel van slangklemmen. De luchtkoppeling met slangtule met borgrand wordt aan een slang bevestigd met behulp van de veiligheidsklem.

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige persluchtkoppeling? Ga dan voor onze luchtkoppelingen in combinatie met de veiligheidsklemmen.

Diverse soorten luchtkoppelingen

Is dit systeem persluchtkoppeling niet wat u zoekt, of weet u niet wat voor uw toepassing geschikt is? Kijk dan eens bij onze pneumatische luchtkoppelingen. Of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts. Met de jarenlange ervaring die zij hebben op het gebied van luchtkoppelingen en luchtslangen kunnen zij u vrijwel zeker verder helpen.

Bijbehorende luchtslang

In ons assortiment vindt u ook diverse soorten scherp geprijsde luchtslangen en persluchtslangen. Hier vindt u ook alle informatie die u nodig heeft bij het kiezen van de juiste luchtslang of persluchtslang. Slangenboer.nl is de leverancier op gebied van slangen, koppelingen en accessoires. Dus ook voor luchtslanghaspels of blaaspistolen bent u bij Slangenboer.nl aan het juiste adres.