Zuivelkoppelingen

Zuivelkoppelingen volgens DIN11851 ook wel melkkoppelingen genoemd zijn essentiële componenten in de zuivelindustrie, procestechniek en binnen brouwerijen. De koppelingen worden gebruikt voor het verbinden van slangen, rvs leidingen tanks en andere componenten zoals bijvoorbeeld kijkglazen.

 

... Lees meer
8 producten
Sorteer op

DIN11851 zuivelkoppelingen

De DIN11851 koppelingen zijn gestandaardiseerde koppelingen die voldoen aan de DIN-normen voor hygiënisch ontwerp en veilige afdichting. Deze koppelingen zijn populair vanwege hun betrouwbaarheid en eenvoudige montage.

Kijkglazen assortiment

Kijkglazen worden vaak ingezet door bedrijven zodat er de mogelijkheid is om het proces in tanks of leidingen visueel te controleren zonder de installatie te hoeven openen. Ons assortiment kijkglazen bestaan uit kijkglazen met buitendraad, kijkglazen met DIN11851 draadaansluitingen en kijkglazen voorzien van een Tri-clamp aansluiting.

Tri-clamp koppelingen DIN11851

Tri-Clamp koppelingen, herkenbaar aan hun driehoekige klemontwerp, zijn snelkoppelingen die veel worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie vanwege hun gemakkelijke montage en demontage, evenals de betrouwbare afdichting die ze bieden.