Olie/Benzineslangen

5 producten
Sorteer op

Slangenboer.be heeft een ruim assortiment olie- en benzineslangen. Deze slangen worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Bijvoorbeeld als brandstofslang op tankinstallaties. Voor deze toepassing hebben wij ook tankpistolen in ons assortiment. Maar ook in de automotive en maritieme sector worden deze slangen gebruikt. Bijvoorbeeld in garages of de scheepvaart. De olie- en benzineslangen in ons assortiment verkopen wij in enkele meters, maar ook in volledige rollengtes.

Brandstofslang met spiraal

Zodra de slang ingezet wordt voor het afzuigen van benzine, diesel, of andere vloeistof, moet de brandstofslang voorzien zijn van een spiraal. Deze spiraal voorkomt dat de olie- benzineslang vacuüm trekt. Zoekt u een brandstofslang geschikt voor het afzuigen van onder andere olie, benzine, diesel of koelwater, dan is de Thor olie zuig/persslang wat u zoekt.

Brandstofslang zonder spiraal

Wanneer de brandstofslang niet wordt gebruikt voor het afzuigen van olie, benzine, diesel, o.d. dan is een slang zonder spiraal aan te raden. De slangen zonder spiraal zijn geschikt voor transport onder druk. De slangen zonder een spiraal zijn in de meeste gevallen flexibeler en lichter. Dit maakt deze slangen gebruiksvriendelijker. De slangen bij een tankstation die aan het tankpistool bevestigd zijn, zijn zonder spiraal. Indien gewenst kunnen wij een tankpistool in combinatie met brandstofslang geassembleerd leveren. Neem hiervoor contact op met een verkoopmedewerker.

Specificaties olie- en benzineslangen

De olie- en benzineslangen in ons assortiment komen voor in verschillende specificaties. Deze slangen worden meestal gebruikt van NBR of PVC. Maar dit kan ook een combinatie van deze materialen zijn. Veelgebruikte diameters zijn:

  • Brandstofslang 8mm
  • Brandstofslang 12mm
  • Brandstofslang 19mm
  • Brandstofslang 25mm

Zoekt u een andere olieslang of benzineslang? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.