Slanghaspels

Producten 1-24 van 26
Sorteer op

In de webshop van Slangenboer.be vindt u verschillende merken en soorten slanghaspels, slangenwagens en slangrekken. De slanghaspels van Slangenboer.be zijn kwalitatief goed en worden veel ingezet in de algemene industrie en agrarische sector.

Voor zowel kleine als grote oppervlakten

Bij Slangenboer.be vindt u verschillende soorten kwalitatief hoogwaardige slanghaspels. Een slangenhaspel is een slangopbergsysteem waarbij u de slang op een nette manier kan opbergen. U ondervindt zo geen hinder van rondslingerende waterslangen, tuinslangen en luchtslangen.

Voor een klein oppervlak is het handig om een slanghaspel te gebruiken. Voor een groter oppervlak is handig op een slangwagen te gebruiken. U kun zo de slang makkelijk vervoeren en opbergen.

Water- en luchtslangen

Slangenboer.be beschikt over zowel slanghaspels en slangenwagens met en zonder slang. Daarnaast leveren wij haspels en slangenwagens welke geschikt zijn voor water en lucht.

Bekijk daarnaast eens ons assortiment water- en tuinslangen. Deze zijn perfect te gebruiken in combinatie met onze slangenwagens en slanghaspels.

Slanghaspel kopen of meer informatie nodig?

Heeft u advies nodig over een slanghaspel? Geen probleem, wij helpen u graag!