Perrot koppelingen

Perrot koppelingen zijn de meest voorkomende snelkoppelingen in de agrarische sector. Deze koppelingen bestaan uit een moeder-deel en een vader-deel. Het moeder-deel bevat 2 hendels waar het man-deel zich aan wordt bevestigd. 

De Perrot koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten waaronder Perrot koppelingen met slangtule, binnendraad en buitendraad.

... Lees meer
13 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

De Perrot koppelingen ook wel Cardan koppelingen genoemd worden veelvuldig gebruikt in de agrarische sector. Met name in de mesttransport zijn de koppelingen niet meer weg te denken! De Perrot koppelingen worden vaak gemonteerd op zuig-/persslangen en gierslangen. Wilt u een slang bestellen met gemonteerde Perrot koppelingen? Geen probleem, Slangenboer.be levert naast de losse Perrot koppelingen ook compleet geassembleerde zuig-/persslangen en gierslangen.

Assortiment Perrot koppelingen Slangenboer.be

Slangenboer.nl levert de originele Perrot koppelingen in verschillende soorten uitvoeringen en diameters. De meest voorkomende Perrot koppelingen zijn de types Perrot koppeling KKV met slangtule en Perrot koppeling KKM met slangtule.
De koppeling met de hendels wordt ook wel het moeder/vrouw-deel genoemd.