Betaalmethoden

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. 
Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder je aan te melden.

Creditcard

Betaal je de online aankopen graag met je creditcard? Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is je betaling extra veilig bij ons. Het is een persoonlijk wachtwoord net als je pincode. Je voert je persoonlijke wachtwoord in als je online met je creditcard betaalt. Zo ben je nog beter beschermd tegen misbruik. Hou je MasterCard Secure code goed geheim.

Heb je een Visa Card, dan geldt voor jouw Verified by Visa (3D Secure)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal

Met PayPal betaal je simpel en veilig met je eigen PayPal-account welke is gebaseerd op jouw emailadres. Als je een account aanmaakt bij PayPal koppel je eenmalig jouw bankrekening of CreditCard aan je PayPal-account. Vanaf dat moment kun je eenvoudig betalen door je emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kun je betalingen ontvangen op je PayPal-account. Dit tegoed kun je dan weer overmaken op je eigen bankrekening of creditcard.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid.

Banktransfer

De Europese standaard voor internetbankieren.
In een poging om binnenlandse en internationale bankoverschrijvingen binnen de SEPA-regio te stroomlijnen, is de SEPA bankoverschrijving in het leven geroepen.
Dankzij dit initiatief kunnen klanten gemakkelijk geld overmaken en ontvangen in heel Europa en de aangesloten landen. Transacties die via een SEPA-overschrijving worden geïnitieerd, worden snel verwerkt en het banksaldo van de klant wordt in realtime bijgewerkt.

Pro-forma factuur

Kunt u om wat voor reden dan ook niet bestellen via de webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice, vaak kan er vervolgens een pro-forma factuur per email worden gestuurd.