Stofzuigerslangen

10 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Om de optimale zuigkracht van een stofzuiger of stofzuiginstallatie te benutten is het belangrijk dat de juiste slang gebruikt wordt. Slangenboer.nl levert diverse soorten afzuigslangen direct uit voorraad. In de webshop kunt u eenvoudig meterlengtes en volledige rollen kopen. De stofzuigerslangen in onze webshop zijn geschikt voor stoffen, dampen en lucht.

Opmeten stofzuigerslang diameter

Vrijwel alle stofzuigerslangen hebben een diameter van 32mm of 35mm. Weet u niet welke diameter u dient op te meten voor het vervangen van de slang? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

(Extra) lengtes stofzuigerslang

Stofzuigerslangen gaan vanaf 1 meter tot een rollengte van maximaal 30 meter. Heeft u van uw diameter niet voldoende aan de maximale rollengte? Dan kunt u gebruik maken van een koppelstuk, ook wel verlengmof genoemd. Hiermee wordt het mogelijk verschillende stofzuigerslangen met elkaar te verbinden.

PVC stofzuigerslangen

PVC stofzuigslangen zijn zeer flexibel. Dat maakt de PVC slangen fijn om mee te werken op stofzuigers. EVA is een vorm van PVC.

Antistatische stofzuigslangen (ATEX)

Een stofzuigslang kan statische elektriciteit opwekken. In sommige omgevingen kan dat gevaar opleveren en moet de slang daarom voldoen aan ATEX normen. In de webshop van Slangenboer.nl vindt u de zwarte antistatische stofzuigerslang. Deze samenstelling van EVA PVC heeft de eigenschappen dat de slang antistatisch is.