Lucht/waterslangen

Producten 1-24 van 28
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Slangenboer.be is uw adres voor flexibele luchtslangen en waterslangen! Het assortiment luchtslangen en waterslangen bestaat uit pvc waterslangen, pvc luchtslangen, rubber waterslangen, rubber luchtslangen en polyurethaan luchtslangen.

Luchtslang kopen?

Op zoek naar een flexibele luchtslang? Slangenboer.be levert verschillende soorten (pers)luchtslangen direct uit voorraad. De meest bekende luchtslang ook wel persluchtslang genoemd is de luchtslang Reeflex transparant. Dit is een transparante luchtslang met gevlochten inlage.

De meest flexibele luchtslang is de Ragno PU luchtslang. Dit is een kwalitatief zeer goede luchtslang welke vaak wordt gebruikt in de automotive, algemene industrie, bouw en agrarische sector. De luchtslang 6mm en 8mm zijn flexibel en worden over het algemeen het meest gebruikt.

Polyurethaan luchtslang

De polyurethaan luchtslangen (PU) in ons assortiment kunnen een hoge druk aan. Bijkomend voordeel van PU is dat deze slangen licht zijn en goed tegen weersomstandigheden kunnen.

PVC luchtslang

PVC wordt gebruikt in veel verschillende luchtslangen. Deze slangen verschillen ook van kleur. De PVC luchtslangen hebben een nylon inlage. De PVC luchtslangen in het assortiment van Slangenboer.be zijn voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Rubber luchtslang

De rubberen luchtslangen in het assortiment van Slangenboer.be kunnen ook zeer goed worden ingezet als waterslangen. Deze rubberen luchtslangen zijn zeer flexibel, knikvast en bestand tegen diverse weersinvloeden. Rubber is over het algemeen slijtvaster en flexibeler dan pvc.

Waterslang of tuinslang kopen?

De bekendste waterslang is de Tricoflex waterslang, de Tricoflex waterslang is één van de meest gebruikte PVC slangen. Wij leveren de Tricoflex tuinslang tegen zeer scherpe prijzen in verschillende maatvoeringen. De slang is verkrijgbaar van 1/2" tot en met 2".

Op zoek naar een kwalitatief goede waterslang, tuinslang of bouwslang? Neem de waterslang Tricoflex!

Vragen?

Heeft u een product welke niet bij ons op de website staat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij adviseren u graag welke luchtslang of waterslang u het beste kunt inzetten!