Luchthaspels

15 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Bezorgdatum berekenen...
Speciale prijs € 351,38 € 290,40 Normale prijs € 439,23

Luchtslanghaspels zijn er in verschillende soorten, maten en kwaliteiten. De onderstaande luchtslangen zijn van uitstekende kwaliteit en worden veelvuldig gebruikt in de algemene industrie, automotive en op algemene werkplaatsen.

Luchtslanghaspels zorgen voor veiligheid en duurzaamheid

Een luchtslanghaspel zorgt naast gebruikersgemak ook voor veiligheid en duurzaamheid. Door het gebruik van haspel wordt voorkomen dat slangen uitgerold op de grond liggen en medewerkers over de slang kunnen struikelen. Daarnaast slijt de slang minder hard. Het gebruikersgemak komt vooral omdat de slang makkelijker is op te rollen en minder snel in de knoop raakt.

Diverse soorten luchtslanghaspels

Omdat er diverse soorten luchtslanghaspels zijn is het soms lastig de juiste te kiezen. Het is belangrijk om op de maximale werkdruk te letten. Wanneer de werkdruk van de compressor hoger is kan dit leiden tot gevaarlijke situaties.

De meeste haspels hebben een springveer en rollen zichzelf op. Kijk ook naar het materiaal van de slang en de haspel. En let daarnaast op of de haspel draaibaar is en hoe veel meter slang er op past of zit.

Gebruikelijke diameters en lengtes op luchtslanghaspels

De meest voorkomende luchtslangen op haspels hebben een diameter van 8mm of 10mm. De lengtes luchtslang op haspels verschillen vanaf 9 meter tot 30 meter werklengte. 10 en 15 meter zijn veelvoorkomende werklengtes.

Lucht en waterslanghaspels

Luchtslanghaspels kunnen in veel gevallen ook ingezet worden als haspel voor waterslangen. Alle onderstaande haspels zijn geschikt voor zowel lucht als water.

Merken luchtslanghaspels

Wij leveren onder andere luchthaspels van de merken ZECA, Conah en Reelcraft. Vooral ZECA is een begrip binnen de haspels. De meest bekende haspels zijn de ZECA 804 en 805. Zoekt u een gele slanghaspel, dan is het waarschijnlijk een van deze modellen. Vragen over onze persluchthaspels? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.