Geka Koppelingen

Een Geka koppeling of GK koppeling genoemd is een snelle en manier om slangen en koppelingen met elkaar te verbinden. Slangenboer.nl levert alleen originele Geka snelkoppelingen in messing en rvs. 

... Read more
16 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

De Geka koppeling is een snelle, solide en lekdichte manier om twee slangen aan elkaar te bevestigen voor de doorvoer van water. Deze slangkoppeling, ook wel GK koppeling of klauwkoppeling genoemd is uitermate geschikt om slangen snel en gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Slangenboer.be levert diverse soorten Geka koppelingen uit voorraad.

De Geka koppeling heeft als voordeel dat de klauw universeel is. Daardoor zijn alle Geka koppelingen aan elkaar te bevestigen en wordt hij ook wel klauwkoppeling genoemd.

Toepassingen

Deze koppelingen van Slangenboer.be worden veel gebruikt in de landbouw, kwekerij, en agrarische sector algemeen om slangen gemakkelijk aan elkaar te verbinden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het verbinden van waterslangen en tuinslangen? GK biedt de uitkomst. De messing Geka koppeling is een professionele slangkoppeling die ook voor de particulier de uitkomst biedt.

Wanneer u de koppeling direct aan de slang wilt monteren adviseren wij de slangtule te gebruiken. Deze zorgt in combinatie met slangklemmen voor een goede waterdichte verbinding. Let wel op dat u de juiste maten besteld! Twijfelt u? Vraag dan een van onze experts om advies.

Snelle levering en grote voorraad

Wij leveren diverse soorten Geka direct uit voorraad. Bent u op zoek naar een Geka binnendraad, Geka buitendraadof een Geka koppeling met slangtule? Bij Slangenboer.be zit u goed. Bekijk hier ons aanbod aan GK en koop zeer voordelig en gemakkelijk uw gewenste product. 

Snel een Geka koppeling nodig? Door onze ruime voorraad kunnen wij vaak al de volgende werkdag al onze GK koppelingen leveren. Staat uw gewenste product er toch niet bij? Laat u vrijblijvend adviseren door contact op te nemen met de verkoopafdeling van Slangenboer.be Onze medewerkers staan elke werkdag voor uw klaar!