Gardena koppelingen

Het Gardena snelkoppelingssysteem is bekend onder veel tuinbezitters. Dit systeem werkt door twee universele snelkoppelingen aan elkaar te verbinden met een koppelingsstekker. Het Gardena systeem is ook te bevestigen aan een Geka koppeling met een Gardena adapter. Zo kunnen de twee meest gebruikte snelkoppelingssystemen van de particuliere en professionele tuinbouw aan elkaar bevestigd worden.

... Lees meer
11 producten
Sorteer op

Slangenboer.be levert diverse soorten snelkoppelingen voor zowel binnens- als buitenshuis. Het Gardena snelkoppelingssysteem is bekend onder veel tuinbezitters. Dit systeem werkt door twee universele snelkoppelingen aan elkaar te verbinden met een koppelingsstekker. Het Gardena systeem is ook te bevestigen aan een Geka koppeling met een Gardena adapter. Zo kunnen de twee meest gebruikte snelkoppelingssystemen van de particuliere en professionele tuinbouw aan elkaar bevestigd worden.

Onze voorraad (messing) tuinbenodigdheden

De messing snelkoppelingen in ons assortiment worden vrijwel altijd uit voorraad geleverd. Naast deze messing koppelingen voor in de tuin leveren wij ook diverse soorten sproeiers, tuinslangen, haspels en andere benodigdheden voor zowel de professionele als de hobby tuinierder.

Voordelen van messing koppelingen

Messing heeft enkele voordelen ten aanzien van plastic. Zo is messing beter bestand tegen weersomstandigheden. Dat is fijn wanneer de koppeling langdurig blootgesteld wordt aan weersomstandigheden. Daarnaast is messing beter bestand tegen extreem lage temperaturen dan plastic. Wordt de koppeling buitenshuis in de winter gebruikt, dan adviseren wij zeker om voor een messing koppeling te gaan. Ook deelt messing het voordeel met plastic snelkoppelingen dat het niet roest.