Hetelucht slangen

8 producten
Sorteer op

Slangenboer.nl heeft een breed assortiment heteluchtslangen en ventilatieslangen op voorraad. Op zoek naar een afzuigslang voor bijvoorbeeld (uitlaat)gassen, dampen en uiteraard hetelucht? Bekijk dan direct het uitgebreide assortiment hetelucht slangen van Slangenboer.nl

Heteluchtslangen

De heteluchtslangen in ons assortiment worden voor diverse toepassingen gebruikt. Bijvoorbeeld op dieselkachels om grote ruimtes te verwarmen. Op deze dieselkachels worden de bekende gele heteluchtslangen veel gebruikt. Deze gele Spiraflex heteluchtslang is erg flexibel en is licht van gewicht. De grotere versies van de Spiraflex heteluchtslang zijn niet geel maar grijs.

Ook vindt u in ons assortiment hetelucht slangen voor extreme temperaturen, bijvoorbeeld tot 260°C.

Ventilatieslangen

Een goede ventilatieslang kan zowel warme als koude lucht zuigen en doorvoeren. De Airflex afzuigslang is een ventilatieslang die dit kan. Voor het afzuigen van lucht met een ventilatieslang is het belangrijk dat de ventilatieslang een spiraal heeft. Deze spiraal voorkomt het vacuüm trekken van de slang.

Afzuigslangen voor uitlaatgassen in garages

Bij het afzuigen van uitlaatgassen in garages is het van belang dat dit zeer goed gebeurt. Vaak worden de temperaturen van uitlaatgassen onderschat. Zeker op machines zoals een rollenbank/ dyno testbank in een garage. De Airprene afzuigslang is ontwikkeld voor uitlaatgassen, hetelucht, rook en chemische dampen. Deze slang is zeer geschikt om ingezet te worden als afzuigslang voor uitlaatgassen. De slang is ondanks de stalen spiraal zeer flexibel.

De Airprene afzuigslang kan uitlaatgassen tot 140°C afzuigen. Deze slang wordt veel gebruikt bij roetmetingen voor APK keuringen. Let op! De afzuigslangen voor uitlaatgassen mogen niet direct op de uitlaat gemonteerd worden.

Heeft u niet de heteluchtslang, ventilatieslang of afzuigslang voor uitlaatgassen gevonden die u zoekt? Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht toch verder helpen. Neem dan contact op!