Laden...

Drinkwaterslang Polyethyleen

Drinkwaterslang van polyethyleen geschikt voor evenementen en andere drinkwatertoepassingen. Deze slang is geschikt voor o.a. drinkwater, sappen en alcoholische dranken.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
Gegroepeerde productitems
Sku Inner diameter Price excl. Tax Price incl. Tax Aantal
SB01051145 10 x 15mm € 4,32 € 5,23
SB01051146 13 x 20mm € 6,52 € 7,89
SB01051147 19 x 27mm € 10,74 € 13,00
SB01051148 25 x 36mm € 17,51 € 21,19
  • Gratis verzending (boven € 149,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Drinkwaterslang van polyethyleen geschikt voor evenementen en andere drinkwatertoepassingen. Deze slang is geschikt voor o.a. drinkwater, sappen en alcoholische dranken.

Deze drinkwaterslang heeft een polyethyleen binnenwand en buitenwand. Deze slang voldoet aan alle normen en eisen voor het transport van drinkwater. De werkdruk is 16 bar. 

Het is belangrijk dat geen normale waterslang gebruikt wordt wanneer het water wordt gebruikt als drinkwater. Een normale waterslang kan uit chemicaliën bestaan en voldoen niet aan de normen en eisen voor menselijke consumptie. Gebruik daarom voor kermissen, festivals, beursen en andere toepassingen waar drinkwater door slangen getransporteerd wordt altijd een drinkwaterslang die voldoet aan de eisen.

Meer informatie
Meer informatie
Verkoopeenheid Per meter
Rollengte 50 mtr
Over Slangenboer

Slangenboer.be is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.be levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit België bestelt, rekenen wij 12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending. Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij 8,95 voor het verzenden van uw order, boven 99,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken