Laden...

Superflextract afzuigslang PVC 25mm

De Superflextract afzuigslang PVC 25mm is een industriële stofzuigerslang met stalen spiraal. Deze slang wordt veel geleverd voor industriële toepassingen. De slang is slijtvast en flexibel. Daarom wordt de slang veel gebruikt op stofzuigers en vacuumcleaners.

Bekijk hier de andere diameters stofzuigerslang

€ 10,35 € 8,55
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 149,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Superflextract afzuigslang PVC 25mm bestellen?

Het betreft een industriële stofzuigerslang voorzien van een stalen spiraal. De Superflextract afzuigslang 25mm wordt veel geleverd voor industriële toepassingen.
Door de uitwendige ribbel in combinatie met de stalen spiraal is de slang zeer flexibel en ook goed slijtvast (stof, zaagsel, kleine kruimels etc).

Toepassing Industriele stofzuigerslang 25mm

De stofzuigerslang met stalen spiraal heeft een binnendiameter van 25mm en wordt veel gebruikt voor transport van koude en warme lucht, gassen en rook en dampen en wordt veel toegepast op vacuümstofzuigers en machinebouw.

De Superflextract afzuigslang is zeer flexibel, licht in gewicht en de buigradius is gelijk aan de binnendiameter van de slang.

Bestel de Superflextract afzuigslang PVC 25mm nu direct in combinatie met de schroefmoffen en verlengmoffen

Bekijk hier de andere diameters stofzuigerslang

Meer informatie
Meer informatie
Binnendiameter 25mm
Over Slangenboer

Slangenboer.be is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.be levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit België bestelt, rekenen wij 12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending. Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij 8,95 voor het verzenden van uw order, boven 99,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken