Waterslang Tricoflex 25mm / 50 meter

€ 272,79 € 225,45
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Waterslang Tricoflex 25mm / 50 meter is de bekende gele waterslang. De Tricoflex is een gerenommeerde producent die voornamelijk bekend is van de gele PVC-waterslang. Deze Tricoflex waterslang is flexibel en vormvast. Ook staat deze al jaren bekend om de robuustheid en lange levensduur. Deze slang is door de lange levensduur duurzamer dan goedkopere varianten en/of namaak waterslangen. Slangenboer kan de Tricoflex waterslang in 25mm en in 50 mtr snel leveren door grote voorraad. Tricoflex slangen zijn leverbaar in rollengtes van 25 meter, 50 meter en 100 meter. Bekijk hier alle lengtes en diameters Tricoflex.

Toepassingen van de Waterslang Tricoflex 25mm / 50 meter

De gele Tricoflex waterslang wordt veel gebruikt in de tuin- en landbouw. Maar ook in de particuliere tuinen is de Tricoflex een veelvoorkomende slang. Vaak wordt deze gecombineerd met een Geka of Gardenakoppeling. Deze zijn meestal van messing of kunststof. Echter adviseren wij altijd voor een messing koppeling te gaan vanwege de levensduur. Ook kunnen deze beter tegen hoge en lage temperaturen dan kunststof varianten. Met een waterslang van Tricoflex en messing snelkoppeling heeft u een kwalitatief systeem dat duurzamer is dan namaakproducten.

Let op, de Tricoflex is niet geschikt als drinkwaterslang.

Voordelen van de Waterslang Tricoflex 25mm / 50 meter

Enkele voordelen van de Tricoflex waterslang ten opzichte van andere varianten zijn:

De vormvastheid, ook wel anti-torsie genoemd. Vooral bij intensief gebruik en bewegelijk gebruik is dit een belangrijk voordeel. Net als de flexibiliteit en knikbestendigheid van de slang. Dat komt mede omdat deze waterslang bestaat uit maar liefst zes verschillende lagen. Ondanks deze zes lagen is de waterslang licht van gewicht.

Is de Waterslang Tricoflex 25mm / 50 meterniet wat u zoekt? Bekijk dan onze andere waterslangen.

Plus- en minpunten
  • plus-circle Origineel Tricoflex
  • plus-circle 50 meter Tricoflex 25mm
  • plus-circle Zeer flexibel
Meer informatie
Binnendiameter 25mm
Materiaal binnenwand PVC zwart
Materiaal buitenwand PVC geel
Barstdruk 20 bar
Werkdruk 8 bar
Rollengte 50 mtr
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op