Laden...

Afzuigslang Airprene 140mm

€ 41,14 € 34,00
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 149,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

De Afzuigslang Airprene 140mm is de slang voor het afzuigen van hetelucht en gassen.

De Afzuigslang Airprene 140mm wordt veel gebruikt voor het afzuigen van hetelucht, gassen en chemische dampen. De slang met TPE-buitenwand is voorzien van een stalen spiraal. Deze is verkrijgbaar in losse meterlengtes tot een maximale rollengte van 15 meter.

De binnendiameter van de Afzuigslang Airprene 140mm titel varieert vanaf 40mm tot 200mm. Door deze variatie is de slang in te zetten voor veel verschillende toepassing. Bijvoorbeeld het afzuigen van uitlaatgassen en/of roetdeeltjes bij een APK. Let wel op! De Airprene afzuigslang is niet geschikt om direct op een uitlaat gemonteerd te worden. Ook is deze afzuigslang niet geschikt voor vaste materialen.

Voor vragen over de toepassing van de afzuigslang Airprene mag vrijblijvend contact worden opgenomen met een van onze technisch experts.

Meer informatie
Meer informatie
Binnendiameter 140mm
Over Slangenboer

Slangenboer.be is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.be levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit België bestelt, rekenen wij 12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending. Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij 8,95 voor het verzenden van uw order, boven 99,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken