Luchtslang Reeflex TA AL 16mm

De Reeflex luchtslangen kunnen ook als waterslangen gebruikt worden. Deze luchtslang is gewapend en erg flexibel. De Reeflex Transparante Gewapende luchtslang is naast 16mm ook verkrijgbaar in andere diameters. Bekijk hier de andere versies. 

€ 3,27 € 2,70
Bezorgdatum berekenen...
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op
Browse to
Details

Transparante gewapende luchtslang PVC voor perslucht en water

De luchtslang transparant Luchtslang Reeflex TA AL 16mm is een zeer flexibele gewapende luchtslang die ook als PVC waterslang kan worden gebruikt. De luchtslang Reeflex PVC 16mm wordt veelvuldig gebruikt als compressorslang, koelwaterslang, algemene luchtslang en waterslang (tot +55ºC).

De Luchtslang Reeflex TA AL 16mm is verkrijgbaar per meter en op volle rollen van 50 meter, bestelt u bijvoorbeeld aantal 7? Dan krijgt u in dit geval 7 meter geleverd van de Luchtslang Reeflex TA AL 16mm.

Kenmerken Luchtslang Reeflex TA AL 16mm

De PVC gewapende luchtslang is transparant en heeft een temperatuurbereik van -20ºC tot +55ºC. De Luchtslang Reeflex heeft een maatvoering 16mm en wordt veelvuldig gebruikt als persluchtslang, compressorslang en kan daarnaast zelfs gebruikt worden voor doorvoer van beperkte vloeibare levensmiddelen.

Luchtslang Reeflex TA AL 16mm heeft een textiel versterkte binnenwand, 3 lagen constructie.

Verschillende diameters

Naast de Luchtslang Reeflex TA AL 16mm is de slang ook verkrijgbaar in andere diameters, bekijk hier de overige diameters van de PVC persluchtslang.

Meer informatie
Binnendiameter 16mm
Materiaal binnenwand Transparant PVC
Materiaal buitenwand Transparant PVC
Barstdruk 30 bar
Werkdruk 10 bar
Vragen? Neem dan nu contact op
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur.
Neem contact met ons op