Laden...

Zuigslang Alfacier 40 x 50mm met stalen spiraal

De transparante zuigslang Alfacier 40 x 50mm wordt vaak gebruikt in de algemene industrie en agrarische sector. Bekijk alle diameters Alfacier zuigslang

€ 12,96 € 10,71
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen geleverd (mits voorradig)
- +
  • Gratis verzending (boven € 149,- excl. BTW)
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag geleverd (mits voorradig)
  • Levering in binnen- en buitenland
  • Persoonlijke service (ma t/m vr 8:00 - 17:00)
  • Breed assortiment slangen en koppelingen
Gegevens

Zuigslang met stalen spiraal 40 x 50mm transparant

De transparante zuigslang Alfacier 40 x 50mm wordt vaak gebruikt in de algemene industrie en agrarische sector. De extra flexibele zuigslang is voorzien van een stalen spiraal, hierdoor kan de slang hoge onderdrukken aan.

De Zuigslang Alfacier 40 x 50mm met stalen spiraal is uitermate geschikt om als zuigslang te gebruiken voor diverse pompen, als zodebemesterslang of als zuigslang voor andere toepassingen.
De Zuigslang Alfacier 40 x 50mm met stalen spiraal heeft een PVC binnen en buitenwand, hierdoor is de slang te gebruiken bij temperatuur van -10ºC tot + 60ºC.

De transparante zuigslang 40 x 50mm heeft een onderdruk van +/- min 0,9 bar en is hierdoor één van de meest verkochte zuigslangen uit ons assortiment.

Vragen over de Zuigslang Alfacier 40 x 50mm met stalen spiraal? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers.

Bekijk de andere diameters Alfacier zuigslang

Meer informatie
Meer informatie
Binnendiameter 40 x 50mm
Materiaal binnenwand Transparant PVC
Materiaal buitenwand Transparant PVC
Werkdruk 4 bar
Rollengte 30 mtr
Over Slangenboer

Slangenboer.be is een toonaangevende webshop op het gebied van diverse soorten slangen en koppelingen. Met de ervaring en kennis van ruim 25 jaar op dit vakgebied is deze webshop zorgvuldig en met kwalitatief hoogwaardige producten samengesteld.

Slangenboer.be levert, adviseert en ondersteund in alles wat met een slang en/of koppelingen te maken heeft voor onder andere de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, (petro)chemie, defensie, offshore, weg- en waterbouw, transportindustrie, industriële reiniging, industrie algemeen en wederverkopers/dealers.

De inhoud van deze webshop geeft een globaal overzicht van ons leveringsprogramma. Lang niet alle producten uit ons assortiment kunnen wij hierin tonen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekening en wensen.

Verzendinformatie
Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur worden wanneer het op voorraad is dezelfde werkdag verzonden. De volgende werkdag wordt het pakket bezorgd door de pakketbezorger DHL. In enkele gevallen kan het zijn dat een product echter niet voorradig is, hier proberen wij u tijdig over te informeren. Houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.
 
Als u vanuit België bestelt, rekenen wij 12,50 voor het verzenden van uw order, boven de €149,- gratis verzending. Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij 8,95 voor het verzenden van uw order, boven 99,- gratis verzending.
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken